Gratis och billigt Måndag

Måndagsskörden i brevlådan gav lite pennor från Kockens kryddor vilket uppskattas så klart! Snyggt grönvita var de. Dessutm kom ett par paket från BabyBojen (TryggHansas babyprojekt) med vattenkannor och badbollar. Dessa hade jag beställt hem helt gratis med en grannes små barn i åtanke, så de levererades direkt och blev mycket uppskattade. Dessutom kom lite värdecheckar från klagomål och beröm.
 
På fyndfronten beställde jag en tidningsprenumeration åt min sambo via Refunder som ger återbäring (48 timmar med DUBBEL återbäring för nya medlemmar) och in på sidan Tidningskungen som alltid har bra priser! När jag sedan beställt så fick jag en värdecheck på en gratis prenumeration på lite färre antal nummer av en tidning, så jag valde KP till stora sonen, som en miniklapp åt honom.
 
Senare på måndagen fick jag ett meddelande på Facebook där jag fick veta att jag vunnit i Lucky Riders fototävling och därför får en helårsprenumeration på tidningen samt almanackan där min bild kommer att vara med. Oklart om jag också var en av de som får 1000 kr, jag hade lite bråttom så jag läste inte så noga :)
 
Bilden som ska vara med ska vara på westerntema och den här bilden deltog jag med:
 
Hästen heter Midnight Pepper och matte heter Lill. Underbara individer båda två!
 
Under kvällen så kollade jag in på Julkalendrar.se och spanade vilka kalendrar man kan delat i 2015, det fanns en hel del kan jag säga, så jag hoppas på tur någonstans!